Webinarium – Framgångsfaktorer för Stockholm City i förändringens tid

By 17 december, 2020 Okategoriserad

Stadskärnor världen över går igenom stora förändringar. Hur kan vi nå framgång och ligga steget före? Kan vi utveckla Stockholm City till en mer unik destination? Handlar det om att utveckla stadsdelens nya identitet? Gör vi det genom fler bostäder? Behöver vi samverka på nya sätt för att möta framtiden?

Vi har bjudit in Jerome Barth, President för The Fifth Avenue Association på Manhattan. Han har över tjugo års erfarenhet av och är en ledande profil inom att skräddarsy och utveckla arbetet med att skapa dynamiska och upplevelserika destinationer som Bryant Park, Times Square och The High Line. Just nu arbetar Jerome Barth med att förnya och utveckla platsvarumärket Fifth Avenue i New York City – som trots tuffa tider satsar och investerar för framtiden.

Finansmarknads- och bostadsminister Per Bolund medverkar och berättar om två aktuella utredningar som är relevanta för stadskärnor – dels för att omvandla kontor till bostäder, dels för att utreda formerna för lokal samverkan mellan fastighetsägare.

Program

15.00

Inledning – Gabrielle Gjerswold, VD City i Samverkan

15.10

Regeringsinitiativ för framtidens stadskärnor – Per Bolund (MP), Finansmarknads- och bostadsminister

15.20

Destinationsutveckling av stadsdelar i förändringens tid – Jerome Barth, President Fifth Avenue Association, New York City

15.50

Panelsamtal med cityaktörerna; Henriette Johansson, Chef för Stadsrum och Retail, AMF Fastigheter, Martin Sandgärde, Affärsområdeschef Stockholm nord, Vasakronan, Gabrielle Gjerswold, VD City i Samverkan

16.10-16.15

Avslutning och sammanfattning – Per Ankersjö

Moderator: Per Ankersjö, Senior rådgivare och partner, A Beautiful Soup

Tid: Tisdagen den 26 januari kl. 15.00-16.15

Anmäl dig här senast 25 januari.

Webinariet arrangeras av City i Samverkan i samarbete med A Beautiful Soups Digitala Stadsutvecklingsdagarna. När du har anmält dig får du en länk som du använder för att delta. Om du inte finner kalenderinbjudan i e-postlådan, leta i din skräppostlåda.

X