Pressmeddelande

Stockholm city får ett eget presentkort

City i Samverkan och Cityplay lanserar inom kort ett digitalt presentkort för Stockholm city. Därmed är det snart möjligt att ge bort en liten bit av Stockholm city som gåva.

Stockholm city är Sveriges största handels- och mötesplats med butiker, restauranger, hotell, service- och kulturverksamheter. Med presentkortet kan fler njuta av underhållning, shopping, kultur och smaker i världsklass. Presentkortet är en perfekt gåva till personal, familj eller vänner.

– Stockholm city är en fantastisk plats med Sveriges bästa utbud. Med presentkortet hoppas vi att fler ska upptäcka och besöka city. Satsningen är ett steg i att tillsammans utveckla en ännu mer levande och attraktiv stadskärna, säger Monica Bruvik, VD på City i Samverkan.

Vilka tar emot presentkortet?
Alla citys butiker, restauranger, hotell och kulturverksamheter i Stockholm city har möjlighet att ansluta sig, och dialog pågår för fullt. Anslutningen är kostnadsfri.

-Vi är oerhört stolta och glada att få lansera detta då Stockholm inte tidigare har haft ett citypresentkort. Eftersom kortet är digitalt är det möjligt att skapa ett sammanhållet presentkort för en så stor stadskärna som Stockholm, säger Björn Bjärbo, VD på Cityplay.

Från oktober finns presentkortet att köpa för företag och privatpersoner via cityistockholm.se och cityplay.se. För företag är det möjligt att förbeställa presentkort redan idag.
Blir årets julklapp möjligen ett presentkort där mottagaren själv väljer mellan shopping, mat, nöje, musik, skönhet eller träning i Stockholm city?


För mer information, kontakta:
Monica Bruvik, VD, City i Samverkan
072-525 17 53
monica.bruvik@cityisamverkan.se

Björn Bjärbo, VD, Cityplay by Goloyal
070-917 95 87
bjorn@cityplay.se 

Om City i Samverkan
City i Samverkan är Stockholms cityorganisation. Vi arbetar för att Stockholm city ska bli mer attraktivt för medlemmar, näringsliv, stockholmare och besökare. Vi samlar och presenterar fakta om city, underlättar kunskapsutbyte och driver samverkansprojekt som skapar affärs- och samhällsnytta.

Om Cityplay
Cityplay är Sveriges största digitala presentkort för den lokala handeln. Med vår presentkorts-plattform skapar vi bättre förutsättningar för levande städer och en aktiv stadshandel. Vi har över 15 års erfarenhet av lokal handel och arbetar ständigt för att skapa bättre förutsättningar för den fysiska handeln.