Nyheter

Aktuellt från City i Samverkan – Oktober

Nu fylls city med höstlovslediga och halloweensugna 🎃 och känslan av höstmys förstärks när skymningen faller allt tidigare. Under denna tid på året monteras också julbelysningen, för att om några veckor bana väg för ljus och härlig stämning under den mörkare tiden på året.

Tack alla för era bidrag till ett härligt city!

#tillsammansgörvistockholmcitybättre

Invigning Stockholmsjul lördag 11 november kl. 16.00

Äntligen är vi snart där och får njuta av Stockholms härliga julbelysning igen. Kom till Kungsträdgården där trafikborgarrådet Lars Strömgren inviger julen tillsammans med Gry Forssell och The High Society – Karl Dyall, Joachim Bergström & Rennie Mirro ✨ 

Läs mer om #Stockholmsjul här

Monica Bruvik, VD, City i Samverkan och Anders Österberg bitr. finansborgarråd på scenen

”Ett city för alla”

Kul att så många kom och lyssnade på vårt frukostseminarium där vi släppte vår undersökning ”Ett city för alla” 💙

En undersökning om stockholmarnas syn på city, och vad som kan attrahera och välkomna fler. Vår huvudstads citykärna är för alla, men en fråga vi ställde oss var – är alla här? Eller finns det en potential att välkomna fler till city?

Så går det för city

City i Samverkan samlar statistik & analys om Stockholm city och våra undersökningar finns tillgängliga på hemsidan exklusivt för våra medlemmar.

KOMMANDE STATISTIKSLÄPP

  • Handelsindex september (säppps v.44)
    Hur gick det för sällanköpshandeln i september?

Cityindex Stockholm city

Vill du veta antalet verksamheter och citys totala omsättning per bransch? 

Cityindex är en rapport som beskriver läget i Sveriges 104 stadskärnor, som tas fram av HUI Research på uppdrag av Fastighetsägarna Stockholm. Håll utkik efter en inbjudan till Fastighetsägarnas seminarium om Stockholm. 

Nu släpps en ny kartläggning av handel, hotell, restaurang och service i Stockholm city, som är exklusiv för City i Samverkans medlemmar.


Hör gärna av dig om du har några frågor eller förslag!

Monica Bruvik, VD, City i Samverkan
monica.bruvik@cityisamverkan.se