Rapport

Norrmalm lockar flest

Som partner till NCSC har Plaace och Telia Company tagit fram en rapport som visar vilka som är de hetaste besöksdestinationerna i Sverige. Den ger insikter om konsumentbeteende och de faktorer som påverkar dessa områdens popularitet.

Norrmalm på första plats

Rapporten visar de 25 mest besökta platserna i Sverige där Norrmalm, beläget i hjärtat av Stockholm, hamnade på första plats. Norrmalm har ett brett utbud av butiker, restauranger och nöjen. Här rör sig stockholmarna själva såväl som många turister.

– Vårt mål är att främja utvecklingen av levande städer och lokalsamhällen. Genom att erbjuda detaljerad insikt om alla platser, stödjer vi fastighetsutvecklare, detaljhandlare och stadsutvecklare i deras beslutsprocesser, vilket i sin tur stärker lokalsamhällena och bidrar till ekonomisk tillväxt. Vi vill bidra positivt till utvecklingen i Norden genom våra tjänster, säger Snorre Jordheim Myhre, VD på Plaace

Plaace ger liv och energi till städer

Plaace arbetar för att förvandla stadsmiljöer till attraktiva och levande platser. Deras datadrivna plattform ger värdefulla insikter och rekommendationer baserade på korttransaktioner, antal besökare, demografi och konkurrens för att ge företag och organisationer möjlighet att fatta välgrundade beslut.