Nyheter

Säg hej till Sandra!

Jag heter Sandra Perslund och har varit på CiS sedan i november 2023 och tycker det är fantastiskt roligt att få vara med och utveckla Stockholm city.  

I min roll som projektansvarig har jag det övergripande ekonomiska ansvaret för alla våra samverkansprojekt, som tex Stockholmsjul och de olika fastighetsägargrupperna runt om i city (Sergelgatan, Vasagatan, Gamla Brogatan m.fl.)
CiS är på en förändringsresa och det känns mycket stimulerande att få vara med på den och få arbeta med stora viktiga projekt som berikar Stockholm city. Jag gillar också att vi är en liten organisation där vi tar vara på allas kompetens i projekten och jobbar nära tillsammans.

Jag är utbildad fastighetsekonom från KTH och har många års erfarenhet inom både handel och kontor från flertalet fastighetsbolag som t ex Huge Fastigheter, Vasakronan och Citycon. Jag har haft roller som bl.a. centrumchef och fastighetschef och t ex jobbat med Hötorgshusen och fastigheter runt Stureplan så det känns extra roligt att få vara tillbaka i city och arbeta med stadsutvecklingen här.
Jag har alltid varit intresserad av arkitektur och stadsbyggande och ser fram emot att nu få jobba med platsutveckling genom samverkan i den unika form som CiS tillsammans med fastighetsägare och Stockholms stad har.

På det personliga planet kan jag berätta att jag gillar fart både på och utanför jobbet. På fritiden hänger jag och familjen mest utanför city, antingen i tennishallen söder om stan eller på skidor i norra delarna av Sverige.  

Om du har tankar och idéer om nya samverkansprojekt eller annan input så hör av dig så ses vi på en fika under våren!

sandra.perslund@cityisamverkan.se