På stan

Nu öppnar The Node

Äntligen är The Node Stockholm på Segels torg invigd! Under fontänen ligger en ny värld av möjligheter för alla musikskapare och kreatörer. 2 400 kvm fördelat på 15 inspelningsstudior och replokaler, mötesrum, restaurang, scen och ytor för skapande.

Som de själva säger: ”Vi är kreatörens hem och publikens vardagsrum samt möjliggöraren för det adderade värde som behövs för att Stockholm skall vara en riktig musikstad”.

Musiken i centrum

Stockholm och Sveriges nya kulturhubb blir en mötesplats för nya och etablerade kreatörer med musiken i centrum. Med start i augusti kommer även konserter, konferenser, events, workshops och master classes rymmas i lokalerna på Sergels torg.

Medlemskap

The Node erbjuder olika medlemskap där medlemmar har tillgång till faciliteter i världsklass för musik, podcast och andra kreativa projekt. Gå med och bygg ett community för kreatörer. Här kan du läsa mer: Medlemskap

Studios

Här får du tillgång till musikstudior för professionella inspelnings- och produktionsbehov. Samtliga studios är utrustade för att ansluta till egen dator och tillgängliga för omedelbar bokning även för icke-medlemmar.