Nyheter

Säg hej till Maria!

Jag heter Maria Henningsson och är nytillträdd projektledare på CiS. Jag är verkligen glad över att få vara en del av CiS-teamet och få bidra med min kunskap i arbetet med utvecklingen av Stockholm city.

I min roll som projektledare kommer jag att vara ansvarig för olika projekt och samarbeta med fastighetsägare och andra verksamheter i stadskärnan. Ett av dessa projekt är julbelysningen i city och det ska bli så roligt att få arbeta med något som sprider glädje till så många människor.

Största delen av mitt yrkesverksamma liv har jag tillbringat inom detaljhandeln och fastighetsbranschen. Jag har arbetat med köpcentrum (bl.a. Vällingby Centrum och hela förnyelseprojektet där) med marknadsföring, eventmanagement, fastighetsförvaltning och uthyrning av bostäder.

Som person är jag kreativ och positiv och älskar mötet, både det personliga och mötet med nya platser. När jag inte arbetar så tillbringar jag tid med familj och vänner, både hemma i Sollentuna och på stan. När det kommer till utflykter, trivs jag bäst med vatten som del av upplevelsen, både på och under ytan.

Jag ser fram emot att upptäcka mer av Stockholm, att hitta i citys alla skrymslen och vrår, att samverka med fantastiska aktörer och att få verka i spännande projekt. Har du idéer och tips för utveckling av Stockholm city så lyssnar jag gärna!

maria.henningsson@cityisamverkan.se